Bamboemassage

De bamboemassage komt oorspronkelijk uit Azië. Al duizenden jaren geleden werd er door de Chinezen met bamboe gemasseerd. Bamboe is geliefd om zijn sterkte en buigzaamheid. De bamboemassage kan relaxerend en ontspannend gegeven worden, maar kan ook een vitaliserend en stimulerend doel hebben. In beide gevallen zal de massage helpen om afvalstoffen af te voeren en de bloedsomloop te verbeteren. Echter is de duur van een vitaliserende/stimulerende massage vele male korter dan die van een ontspannende massage. Door de kracht en soms zelfs een hefboomwerking die met de bamboestokken gegeven kan worden, kunnen ook dieper gelegen structuren van het lichaam bereikt worden. Hierdoor maak ik af en toe tevens tijdens een sportmassage gebruik van de bamboestokken.

Tijdens de massage besteed ik vooral veel aandacht aan de achterkant van het lichaam, wat ik voornamelijk met de verschillende bamboestokken en speciale bamboemassagetechnieken zal masseren.

De bamboemassage is los als op zich zelf staande behandeling mogelijk, maar is ook zeer goed te combineren met een ander soort massagebehandeling, zoals de klassieke ontspanningsmassage, sportmassage of Lomi-Lomi massage.

U kunt kiezen uit:

Ontspannend/Relaxerend

DuurTariefOmschrijving
25 min.€ 35,-Rug, nek en schouders
55 min.€ 65,-Gehele achterkant (en evt. naar wens deel van voorkant benen en armen)

Vitaliserend/Stimulerend

DuurTariefOmschrijving
25 min.€ 35,-Gehele achterkant

Bamboemassage

Bamboemassage

Bamboemassage

© 2023 - Sanne's Aandacht Voor Jou
Naar boven