Over mij

Sanne van Geloven

Mijn naam is Sanne van Geloven en ik ben 35 jaar oud. Samen met mijn partner Maikel en onze twee dochtertjes woon ik in Goirle. Ik ben van mezelf een warm en liefdevol persoon, die het prettig vindt om andere mensen te laten genieten en om ervoor te zorgen dat ze het fijn hebben. Ik vind het zeer belangrijk om alles wat ik in mijn leven doe, met veel zorg en aandacht te doen. Ik vind dan ook dat wij daar in deze gehaaste en drukke maatschappij veel te weinig tijd voor nemen.

Met dit gevoel is “Sanne’s Aandacht voor Jou” ontstaan. Even niks aan je hoofd en alleen maar de tijd en de aandacht voor je eigen lichaam, waarbij ik kan helpen door een ontspannende of juist stimulerende massage te geven.

 

Sanne van Geloven

Opleidingen

“Sanne’s Aandacht voor Jou” is ontstaan nadat ik mijn diploma’s als sportmasseur en wellnessmasseur behaald had. Na een aantal jaren als leerkracht basisonderwijs voor de klas te hebben gestaan, vond ik het tijd voor iets anders. Ik besloot wat meer te gaan doen met mijn hobby, namelijk aandacht besteden aan mensen, en dan met name aan hun lichaam in de vorm van een massage.

Na contact te hebben gehad met Angela van Myos Opleidingen, adviseerde zij mij om de opleiding tot sportmasseur te gaan volgen. Dit omdat je dan veel anatomische en fysiologische kennis op doet en het een goede, stevige basis vormt. Hierdoor heb ik eerst de opleiding tot sportmasseur en vervolgens tot wellnessmasseur gevolgd en met een diploma afgerond.

Diploma’s

Behaalde diploma’s en certificaten:

  • Diploma Sportmasseur
  • Diploma Wellnessmasseur (Opgebouwd uit: Lomi-Lomi massage, Hotstone massage, Indiase Hoofdmassage, Bamboemassage)
  • Certificaat Post Whiplash massage
  • Certificaat Zwangerschapsmassage
  • AED certificaat
  • Bewijs van behalen EHBSO (Eerste Hulp Bij SportOngelukken)

Praktijk

Al snel was vervolgens mijn massageruimte thuis gecreëerd waar ik een kleine start van mijn praktijkje gemaakt heb. Na een half jaartje besloot ik te beginnen als Wellnessmasseur op Club Pellikaan in Goirle, waar ik nu nog altijd met zeer veel plezier, zorg en aandacht mijn cliënten ontvang om te masseren.

Een beetje een uit de hand gelopen hobby dus, maar daarom des te leuker!

Praktijk bij Club Pellikaan Goirle

Sinds januari 2017 masseer ik met veel plezier bij Club Pellikaan in Goirle. Ik verzorg hier enkel Wellnessbehandelingen. Massages zijn op afspraak.

© 2023 - Sanne's Aandacht Voor Jou
Naar boven