Recensies

Laat nu een recensie achter en ontvang direct 10% korting op het volgende bezoek!
Wilt u een recensie achterlaten? Vul het contactformulier in, dan zorg ik er voor dat het op deze site geplaatst wordt.

Hieronder vindt u recensies van mensen die reeds een massage van mij gehad hebben.
Wilt u ook graag een recensie achterlaten? Schrijf dan uw recensie via het contactformulier. Ik zal ervoor zorgen dat het bericht op de website geplaatst wordt. U kunt ook uw reactie achterlaten via mijn Facebookpagina, deze berichten worden eveneens op de pagina geplaatst.

Overzicht van de laatste recensies

Sietske Beurskens

Ik kom al jaren bij Sanne, met name in de winterperiode geeft zij mij heerlijke ontspanning en verlichting van allerlei stramheden in de rug/nek. Een aanrader!

Beoordeling:      

Joost van den Eerenbeemt

Ik heb al een paar keer genoten van een heerlijke en ontspannende wellness massage, die Sanne met veel aandacht en passie geeft. Top Sanne je hebt echte aandacht voor je klanten!

Beoordeling:      

Ramon Hendriks

Vanmiddag als verassing van mijn vrouw een ontspanningsmassage gehad van Sanne. Na wat formaliteiten op d tafel gaan liggen en volledig tot rust gekomen. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor andere.

Beoordeling:      

Els Kusters

Gisteren een massage gehad en meteen kennis gemaakt met verschillende massage-technieken. De massage was heerlijk, maar ook de aandacht en zorgzaamheid vooraf en nadien was een fijne ervaring. “Sanne’s aandacht voor jou” is een goed kozen naam. want zo is het in werkelijkheid. Het enige minpuntje: dat de tijd zo snel voorbij gaat als je het fijn hebt. 😉

Beoordeling:      

Tom van der Staak

Die 10 ritten kaart heeft mijn rugklachten helemaal weggemasseerd! Aanrader!�

Beoordeling:      

Erwin van Tilborg

Afgelopen woensdag een ontspanningsmassage gekregen van Sanne en dit is zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader. Gr erwin

Beoordeling:      
© 2023 - Sanne's Aandacht Voor Jou
Naar boven