Laatste nieuws

November 2023


Massagepraktijk stopt per 1 janunari 2024

Stoppen is lastiger dan doorgaan
Maar er komt een eind aan mijn aarzeling.
Een langer, broeiend onderbuikgevoel.
Ik heb een moeilijk beslissing genomen.
Ik stop.

Komt het door de drukte? Komt het door de gebeurtenissen van de afgelopen jaren? Komt het door de andere invullingen? Geen idee…

Velen van jullie weten dat ik naast masseur nog moeder ben van 2 jonge kinderen, werk als coördinator op een taalschool én als ZZP’er werkzaam ben als (educatief) auteur. Het hebben van deze massagepraktijk heeft mij jaren ontzettend veel gebracht. Mijn uit de hand gelopen hobby voor in de avonduren.
Naast het uitvoeren van de fysieke bewegingen – het masseren – kwam ik zelf ook altijd tot ontspanning. De geuren van de olie, de warmte en de ontspanning van de persoon op de tafel.
Ik heb ontzettend veel mooie, openhartige verhalen mogen ontvangen, veel mensen een geluksmomentje mogen bezorgen, veel vertrouwen gekregen, regelmatig geïnspireerd geraakt en ontzettend veel complimenten in ontvangst mogen nemen de afgelopen 7 jaar. Daar ben ik jullie allemaal onbeschrijfelijk dankbaar voor.

Sinds het overlijden van mijn moeder 2,5 jaar geleden, voelt het masseren voor mij niet meer zoals het ooit begon. Het werken in de avonduren voelt steeds zwaarder. Van het “ja, leuk, ik mag vanavond weer masseren!” naar “oh… ik moet vanavond óók nog masseren”. Als ik er dan eenmaal was, en bezig was met de behandeling, vond ik het toch meestal wel weer fijn om te doen. Dat is de reden dat ik het verschrikkelijk moeilijk vind om de beslissing te maken en dit lang heb uitgesteld.

Na wikken en wegen, en vooral voelen en luisteren naar mijn lichaam, heb ik de beslissing genomen om na 7 jaar te stoppen met mijn massagepraktijk per 1 januari 2024.

Wat nu:


Omdat er nog wat cadeaubonnen en rittenkaarten in omloop zijn, waarvoor al betaald is, heb ik de komende maanden nog maar weinig ruimte over voor het inplannen van overige behandelingen. Uiteraard gaan behandelingen die reeds gepland staan, gewoon door.

TIP: Heb je ooit iemand een cadeaubon gegeven, check dan of de behandeling inmiddels heeft plaatsgevonden.

Bedankt voor alles!

Veel liefs,
Sanne


Er kunnen geen behandelingen meer geboekt worden en er wordt minder snel op berichten gereageerd dan u van mij gewend bent. Excuus. Enkel reeds betaalde behandelingen, zoals cadeaubonnen of rittenkaarten kunnen doorgaan. Mocht u in het bezit zijn van een rittenkaart of cadeaubon en graag een behandeling willen boeken? Neem dan even contact op.

© 2024 - Sanne's Aandacht Voor Jou
Naar boven