Rittenkaart

Koop nu een rittenkaart voor mijn behandelingen. Wat zijn de voordelen? Deze vindt u hier. Per behandeling wordt er één stempel op de kaart geplaatst.

Waarom een rittenkaart?

5-ritten

Per behandeling van bijvoorbeeld een klassieke ontspanningsmassage betaal je minimaal 2 euro minder dan wanneer je per losse behandeling afrekent. In totaal is dit dus 5 x € 2 = € 10 goedkoper dan 5 losse behandelingen.

10-ritten

Per behandeling van bijvoorbeeld klassieke ontspanningsmassage betaal je minimaal 5 euro minder dan wanneer je per losse behandeling afrekent. In totaal is dit dus 10 x € 5 = € 50 goedkoper dan 10 losse behandelingen.

U kunt kiezen uit

Rittenkaart25 min.55 min.85 min.
5-rittenkaart€ 165,-€ 315,-€ 465,-
10-rittenkaart€ 300,-€ 600,-€ 900,-

Voorwaarden

De kaarten zijn door meerderen binnen één gezin, woonachtig op hetzelfde adres, te gebruiken en zijn voor alle massages van de betreffende duur inzetbaar. Per behandeling maximaal 1 rit te gebruiken. De rittenkaarten hebben geen afloopdatum. Tapen en/of Bandageren is gratis bij gebruik van een kaart. Eenmaal aangeschafte kaarten worden niet meer teruggenomen en zijn niet inwisselbaar voor geld. De eventueel lopende acties en/of aanbiedingen zijn niet geldig bij gebruik van een rittenkaart.

Wilt u meer informatie of een rittenkaart aanschaffen? Neem dan contact met mij op.

© 2023 - Sanne's Aandacht Voor Jou
Naar boven