Mijn werkwijze

Eerste bezoek, een cliënten-dossier

Tijdens het eerste bezoek nodig ik nieuwe klanten 10 minuutjes eerder uit voorafgaand aan de massage. In die tijd wil ik graag een kort intakegesprekje voeren en samen een dossiertje maken, waarop ik informatie noteer over u als klant, zoals eventuele belangrijke medische gegevens of allergieën waar ik als masseur rekening mee dien te houden. Later worden ook de behandelingen die u ondergaan heeft en eventuele opmerkingen of opvallendheden aan het dossier toegevoegd, zodat ik u als klant volledig in beeld heb bij een volgend bezoek.

Bent u lid van Club Pellikaan? Dan krijgt u als nieuwe klant direct eenmalig 25% korting op de eerste behandeling. Geen lid? Dan ontvangt u direct eenmalig 10% korting op de eerste behandeling.

Volgend bezoek

Een volgend bezoek is gemakkelijk te maken door contact op te nemen via het afsprakenformulier op deze website, telefonisch contact op te nemen via 06-12989009, een bericht te versturen via WhatsApp of een mail te verzenden naar info@sannesaanachtvoorjou.nl. Bij de bevestiging van de afspraak zal ik altijd vragen wat de wensen zijn voor een eventuele massage of wat de reden van het bezoek is. Uiteraard is het ook mogelijk om na afloop van een massage meteen een vervolgafspraak te maken.

Specifieke wensen?

Mocht u graag een combinatie van behandelingen of dat er specifiek aandacht besteed wordt aan een bepaald onderdeel? Geen probleem! Geef het aan en we kijken samen hoe we de behandeling naar wens kunnen maken. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u uiteraard altijd telefonisch of per mail contact met mij opnemen.

© 2023 - Sanne's Aandacht Voor Jou
Naar boven