Algemene voorwaarden

 1. Massages vinden alleen plaats op afspraak.

Intake

 1. Voorafgaand of tijdens het eerste bezoek zal ik een kort intakegesprekje voeren met vragen over u en uw eventuele medische verleden.
 2. Alle persoonlijke en medische gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. Lees de volledige privacyverklaring voor meer informatie.
 3. Bent u onder behandeling van een arts, specialist of therapeut dan kan ik u vragen eerst te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.
 4. Bij twijfel over een bepaalde aandoening of blessure zal de behandeling worden gestaakt.
 5. Gebruik van medicijnen dient u altijd te melden.

Aansprakelijkheid

 1. Ik ben niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.
 2. Ik ben niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik.

Tarieven

 1. Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 2. Afrekenen geschiedt via contante betaling na afloop van de massage of met een overboeking via een Tikkie. Er is geen mogelijkheid tot pinnen.
 3. Annulering is kosteloos mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de massage. Bij niet of te laat annuleren wordt 100% in rekening gebracht.

Behandeling

 1. Ik behoud mij het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van verdovende of geestverruimende middelen, of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.
 2. Mobiele telefoons graag uitschakelen of op stil tijdens de behandeling.
 3. Roken is niet toegestaan in de behandelruimte.
 4. Seksuele intimidatie en grensoverschrijdend gedrag wordt in mijn praktijk niet getolereerd.
© 2023 - Sanne's Aandacht Voor Jou
Naar boven